Reiseblogg fra Travellerspoint

God Jul!

sunny 27 °C

Litt sent med god jul eller? Nei, jula varer jo helt til påske :P
Planen var å sende rundt et julebilde av meg på stranda med nisselue og en coctail, men det er ikke alltid ting går som planlagt..

Sånn ble min julefeiring
julekort.jpg
Jeg begynte med litt vondt i hodet og hals, men trodde kanskje at det ville gå over etter hvert. Men etter den tredje dagen hvor jeg hadde konstant feber (dvs å ligge meg klær i en sovepose, med 30 grader utenfor), og skikkelig hodepine!! Så blir jeg anbefalt å gå til legen. Sjefen over hostellet sa han kunne kjøre meg dit. Dette var på julaften så det var ikke så mange som var åpne. Når vi først fant et "sykehus" om jeg tørr kalle det det, så kunne dem ikke ta meg imot.. Og det jeg mener med "sykehus" er et lite skur i en bakgårdsgate, så er rimelig glad for at dem ikke kunne ta meg imot! Når jeg først kom meg til legen fortalte hun meg at jeg hadde en kraftig bihulebetennelse, så jeg fikk noen medisiner og nå er jeg bra :)

Siden jeg følte meg bedre på kvelden, bestemte vi oss for å dra ut for å feire. Vi dro på en thai restaurant, spiste god middag og delte ut gaver vi hadde kjøpt på forhånd. Det var ikke akkurat den samme feiringa som vi har i norge, ikke den samme temperaturen heller, men det var koselig. Føltes egentlig bare ut som en helt vanlig sommerdag hvor man drar for å spise en bedre middag. PC240500.jpg

Jeg må bare fortelle om et lite rart insekt vi har her i Australia. Det heter Cicadas og lever under jorden som en bille i 7 år før den først kommer opp. Og når det gjør det, klatrer den opp i et tre eller en stolpe (som han gjorde her) og transformerer seg til å bli en billeflue sak. Den er like stor som håndflaten din og hvis man lar den ligge i håndflaten kan man kjenne hjerteslagene, og man kan se at vingene vokser ut. Det som er det mest sprøe er at den kun lever i tre dager etter at den har skiftet form. Det er vist veldig sjeldent å se at dem skifter form, noen av de som bor her har aldri sett det før. Det var veldig spesielt å se. Artig liten skrue det der.
PC240507.jpg

Ps: møtte på denne karen her mens vi gikk en liten tur å går;
PC260523.jpg
Det er en Brown snake og er verdens tredje giftigste slange. Fra nå av ser jeg hvor jeg går!

Shallabais!

Skrevet av Annekari91 21:02 Arkivert i Australia Tagged terrigal

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint