Reiseblogg fra Travellerspoint

Surfers Paradise!

sunny 35 °C

Beklager dårlig oppdatering!

Jeg bør vel egentlig begynne med å si GODT NYTTÅR! Håper alle dere hadde en kjempe fin nyttårsfeiring. Det hadde iallfall jeg! Rundt nyttårshelga har vi bodd på et sted kalt Cabarita beach, det er ca 30 min fra Byron Bay. Siden vi var så seine med å booke hostel, så endte det med at vi sjekket inn på et hotell. Blir nok den første og siste gangen vi har slik luksus.

Nyttårsfeiringen skjedde selvfølgerlig i Byron Bay. Vi Dro dit med et par vi hadde blitt kjent med fra hotellet. Byron er antageligvis en av Australias beste party-by, så utesteder var det nok av! Vi gikk fra bar til bar og ble i bedre og bedre humør for hver bar vi gikk inn i. Selve nedtellingen foregikk på stranda, med sikkert 200 000 andre mennesker, det var utrolig gøy! Vi gjennomførte en brasiliansk tradisjon som blir kalt «seven wawes». Det går ut på at man skal hoppe over sju bølger og over den siste skal man ønske seg noe. Rart, men moro i beruset tilstand!

Tørr og påstå at dette har hittil vært den beste nyttårsfeiringen min!

Den 2. januar var planen å dra til Gold Coast – Surfers Paradise, men siden det var fullt overalt så endte det med at vi dro til brisbane, Ble bare en natt der.

Surfers Paradise er helt topp! Vi har vært her i en uke ca og det har vært helt fantastisk! Stranda er strålende, og utelivet er ubeskrivelig! Onsdag var det «Backpackers big night out», noe vi selvfølgelig måtte være med på! Da tro vi med en partybuss rundt i byen og stoppet på ulike utesteder. Utelivet i Norge kommer aldri til å bli det samme igjen..

Vi har kjøpt oss billetter til ulike fornøyelses parker. Igår var vi på Sea World, var ikke det morsomste jeg har vært på, men det gikk. Har blitt litt lei av å se på fisker. Men i morgen derimot skal vi på Movie world, noe jeg tror kommer til å bli kjempe gøy!

Planen framover er at vi skal være her frem til den 16. Deretter skal vi dra til Tamworth hvor vi skal på Cowboy skole. Det blir nok spennende. Skal prøve å bli litt flinkere til å oppdatere!

PS: får ikke lastet opp noen bilder, men for de som har facebook. Så ligger alle bildene mine der ;)

Hade på badet!

Skrevet av Annekari91 00:35 Arkivert i Australia Tagged paradise surfers

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint